הצעת נישואין שכלתי קיבלה ממישהו שקדם לי

שלום וברכה,
בת זוגתי המיועדת הייתה מאורסת לפני וההצעה הייתה בקידוש לפני עדים לא כשרים חילונים בפרסיה וכולם היו בני משפחה , האירוסין בוטלו מסיבה כלשהיא , השאלה שלי האם אין בעיה בכך הלכתית? ואין קידושין או דבר שיכול לגרום בעיה שנתחתן? תודה רבה!

תשובה:

מועדים לשמחה,

אם בסיטואציה הזו היה רק הצעת נישואין, אין לך מה לחשוש. הצעת נישואין אינה קידושין, ובפרט בסיטואציה שאתה מדבר עליה.

אבל אם זה היה מעשה קידושין, לא הייתי קובע שאין בכך כלום בגלל העדים שהיו שם לפי מה שאתה אומר, אלא כדאי לשאול שוב בכדי לדעת עוד פרטים.

הצטרף לדיון

תגובה 1