עזרה דחופה בנושא נדרים !!!

לפני כחודש בשל עברות בצפייה בסרטים לא צנועים בגלל הרגשת צורך נשבעתי מעין שבועה /נדר שאשלם במוות אם אעבור על זאת שוב במילים ":אני נודרת אם " …..
והיום חטאתי אפילו שזה היה לזמן מועט פחות ממס דקות אני מפחדת נורא ולא מפסיקה לחשוב על כך אני מלאה צער וחרטה ולא יודעת מה לעשות התפללתי אמרתי וידוי שמתי צדקה אבל עדיין תחושות החרטה מחלחלות בי ולא עוזבות אותי אני לא יודעת מה לעשות ! בבקשה עזרה

תשובה:

שלום רב

המוות והחיים ביד הקב"ה ולא בידי אדם, כך שנראה שאין כל משמעות לנדר, אולם העוון הזה הוא אכן נורא, יש להמנע לחלוטין מלצפות בסרטים כאלו, מי שמביט בהם מטמא את עיניו וליבו וחבל.