לתרומות לחץ כאן

פרווה בתנור חלבי לאוכלו עם בשר

שלום רציתי לשאול האם אני יכולה לחקות חצילים בתנור חלבי למען צירוף למאכל בשרי בבישול? ואם לא מה כן עושים? עוגה פרווה בתנור חלבי?

תשובה:

שלום רב

מה שניתן לעשות הוא פשוט מאוד, לאחר 24 שעות מהבישול החלבי האחרון בתנור, יש לנקותו שלא ישאר בו ליכלוכים ממש, להפעילו חצי שעה על חומו המירבי כשהוא ריק, ואז ניתן להכין בו פרווה לאכילה עם בשר. אין להשתמש בתבנית חלבית.

בהצלחה

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל