חיזוק באמונה

1.ברצוני להתקדם באמונה..איזה ספרים יועילו?
2.חטאתי בחטא הגזל..אך אין בידי להחזיר את הכסף..מה לעשות?

תשובה:

שלום רב

1. ראשית ברכותינו שתצליח בדרכך, אכן החיזוק באמונה הוא עבודת חייםוכדאי לייחד לכך זמן מיוחד כל יום. בנוגע לספר מסויים קשה לייעץ, כיון שכל אדם מתחבר למשהו אחר, העיקר הוא ההתבוננות בנפלאות הבריאה ובחסדי ה' והנהגתו, והרבה לדבר על הקב"ה, להכניס אותו בכל הליכותינו, להתפלל אליו בכוונה, להתבונן בברכות הנהנין ותוכנן וכו', וכך האמונה תחדור ללבבות. בהצלחה.

2. ראה כסף שלקחת אתה צריך להחזיר, אם לא בתשלום אחד, אז בפריסה רחבה, אבל להחזיר, זה חיוב גמור שאי אפשר לכפר עליו בשום דרך אחרת.

שיהיה לך תמיד רק שפע!