כשרות כלים חד פעמיים

האם צלחות הובליות,כוסות פלסטיק,כוסות קרטון,קערות מפלסטיק חד פעמי, וכן כל מיני סוגים של כלים חד פעמיי, זקוקים לכשרות, או שאני יכול להשתמש בהם גם אם אין בהם כשרות?אשמח לתשובה עוד היום.תודה רבה רבה.

תשובה:

שלום רב

אין צורך בכשרות.

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. תבניות חד פעמיות רצוי לרכוש עם הכשר טוב כמו של חברת מישרים, אחרת לא ניתן להשתמש בהן ללא טבילה אלא פעם אחת בלבד.
    כמו כן לעיתים מורחים עליהם חומרי הבקרה מן החי, אם אין ברירה וחייבים להשתמש יש לקרצף אותם היטב עם סקוצ' וסבון.
    ניילון נצמד צריך הכשר, יש בו שמן.

  2. בס"ד

    שלום וברכה,
    אני כמעט בטוח ששמעתי מהרב י. זריצקי שכוסות קרטון לא צריכים הכשר לפסח.
    זה נכון? (כבר קראתי מה שכתב הרב דורפמן) רק ליתר ביטחון
    תודה