שיעור לנשים על ידי רב או רבנית?

בס"ד
אני משמש כרב קהילה מסורתית , נתבקשתי לחזק את הנשים ע"י פתיחת שיעור לנשים , לפני כחודשיים הקמנו שיעור המונה כ- 25 נשים שידיעותיהם בהלכה טעונות חיזוק רב וכן חיזוק באמונה , החילותי במתן השיעורים כאשר המגמה שרבנית תעביר את השיעור ולא מצאתי בשל מרחק הליכה רב (השיעור נמסר בשבת בצהריים,אין אפשרות לאמצע השבוע)
ניכר צימאון לידע בשיעור במיוחד בהלכות כשרות ושבת, ברוך ה' בשיעורים מעטים כבר קיבלו כיסוי ראש, טבילת כלים, כשרות (טיגנו כבד במחבת )וכו..,.אני עומד בפני דילמה האם להפסיק את השיעור ? כי אין רבנית במרחק הליכה,
או להמשיך את השליחות . יש לציין כי השיעור הולך וגדל אני פעיל בתנועת ערכים מטפל בשלום בית מעורב בחיי הקהילה החילונית ועוסק בקירוב לבבות
אני מפנה את השאלה מפני שרב אורח ליטאי פסק שאסור לי בתכלית האיסור להעביר שיעור לנשים האומנם?!

תשובה:

שלום רב

אני לא רואה כל סיבה שלא למסור את השיעור, אלא שאדם שמוסר שיעור לנשים צריך תמיד לדעת את הזהירות היתירה, לשמור על הריחוק המתאים והמכובדות, לא להכנס לשיחות אשיות מידי וכו', והדברים פשוטים. מעבר לכך, רבים הרבנים שמדברים בפני נשים מהם גדולי תורה ויראה.

בהצלחה רבה