איסור אחות אשתו בדרך של זנות

שלום ,
רציתי לדעת מה דין הבא על אחות אשתו בחיי אשתו , בדרך זנות .
כי רש"י בויקרא בפסוק מסביר עניין של איסור לשאת אחות אשתו שזה בכרת , האם גם
ללא נישואין ?
תודה

תשובה:

שלום רב,

בודאי שגם שלא בדרך של נישואין זה איסור עריות. שהרי כלל לא תופס בזה קידושין. איסור זה אינו כמו איסורי לאו שלהלכה תופסים קידושין.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מאחר שאין לזה קשר לשאלה דלעיל, ערכתי לך שאלה ותשובה בנפרד, אבל כנראה שלא קיבלת.
    התשובה היא פשוטה, דרך זנות הגדרתה היא יחסי אישות שלא במסגרת נישואין. אישה שזינתה ודאי אסורה לבעל ולבועל. אולם אשתו של הבועל אינה אסורה לו.