כשרות הספר סגולות ישראל הרב ליפשיץ

בס״ד, שלום לרב , נשאלתי, האם הספר סגולות ישראל עם הוספות החידא, כשר ? הוא אומר שיש עליו המון הסכמות, והסיבה ששאל זה האם מותר לעשות את אותן סגולות שכתובות בו ? (זה של הרב שבתאי איש ליבשיץ) בתודה מראש.

תשובה:

שלום רב

הספר כשר וראוי לשימוש. אולם באופן כללי הדרך אותה הנחילו לנו רבותינו היא למעט בסגולות ולהרבות בתפילות ובעשיית מעשים טובים, בכך זוכים בעז"ה לכל הטוב שבעולם.

בהצלחה