שלום הרב,
טיגנתי שום עם שמן בסיר קרמי חלבי ושמתי בו בשר טחון.
תוך 2 דקות העברתי את הבשר לסיר אחר.
איך אוכל להכשיר את הסיר והאם יש דרך להכשירו בבית או שיש מקום מסוים שאפשר להכשירו באזור המרכז.
תודה רבה ושבוע טוב!
לא ניתן להגעיל את הסיר מכיון שיתכן שהוא כלי חרס שלא מועיל לו הגעלה.
שלום הרב,
טיגנתי שום עם שמן בסיר קרמי חלבי ושמתי בו בשר טחון.
תוך 2 דקות העברתי את הבשר לסיר אחר.
איך אוכל להכשיר את הסיר והאם יש דרך להכשירו בבית או שיש מקום מסוים שאפשר להכשירו באזור המרכז.
תודה רבה ושבוע טוב!
לא ניתן להגעיל את הסיר מכיון שיתכן שהוא כלי חרס שלא מועיל לו הגעלה.
השאר תגובה