עירוב שמחה בשמחה

שלום!
רציתי בבקשה לדעת אם על פי ההלכה מותר לערב שמחה בשמחה…
אני אמורה בע"ה ללדת בכל רגע ויומיים אחרי התאריך המשוער חברה טובה מאוד מתחתנת ושבוע לאחר מכן יש לי בריתה של בתה של בת דודי
רציתי לשאול אם מותר לי או לבעלי ללכת…ואם כן האם אני יכולה לקחת את התינוקת החדשה איתי…

תשובה:

אין שום בעיה באופן שאלתך, ואתם יכולים ללכת ולהגיע עם הנילוד.

הענין של "אין מערבין שמחה בשמחה" הכוונה שאין לאדם בעצמו לעשות שתי שמחות ביחד כשזה שמחה גדולה, כגון להתחתן בחול המועד, וכיוצא בזה, אך אין שום בעיה לשני בני אדם להיות בשמחה יחד.

בשורות טובות