קושי בפרנסה וקשר עם איש נשוי

שנה שלמה אני לא מצליחה למצוא מקום פרנסה…בכל מקום אני מתחילה ואז מפטרים אותי למרות שלא עשיתי כלום.. השאלה שלי היא האם אני נענשת על זה..שאני נמצאת בתוך קשר זוגי עם אדם…נשוי?

תשובה:

שלום לך.

אינני יודע חשבונות שמים וקשה לענות האם זה כעונש. מה שכן ברור שקשר עם גבר נשוי הוא דבר אסור בהחלט, משום שאת מכשילה אותו ואת עצמך באיסורים חמורים, הייתי מייעץ לך בהחלט לחשוב איך את מתנתקת מקשר שלא מוביל לכלום.

במחשבה נוספת אני מרגיש צורך לכתוב עוד יותר ממה שכבר כתבתי.

יתכן והסיבה שאת מפוטרת ממקום עבודה אחד אחר השני קשורה באופן ישיר למציאות חייך.

ואולי אנסה להסביר.

קשר עם גבר נשוי יכול להתאפשר רק למי שמחפשת ריגושים מיוחדים, לטעום את הטעם האסור, להשיג את הבילתי ניתן להשגה – היות והוא כבר נשוי, קשר כזה מתאפשר רק מבלי חשיבה פנימית לאן כל זה מוביל? חיי לאן? וכדו'. תופעות כאלו קורים לעיתים קרובות אצל אנשים שסובלים מהפרעות קשב לדוגמא, או מהפרעות אחרות, ויתכן וזה גם הגורם שגורם לפיטורייך, משום שלדוגמא זה דבר ידוע שאנשים עם הפרעות קשב מחליפים מקומות עבודה בקצב לעיתים מסחרר.

אולי כדאי לך להתייעץ עם כתובת מקצועית לברר מה דוחף אותך לקשר הלא בריא הזה, והאם יש קשר כל שהוא בין הדברים.

בהצלחה רבה.

הרב יהודה ליב אוירבך
מנהל המוקד הטלפוני של ארגון "בינת הלב"
מפקח ארצי של ארגון "מרכז החינוך"
טל. 02.6587003
נייד. 052.7643333
פקס. 02.6587006