תקופה לא טובה – מה עושים?

שאלה:

שלום הרב לאחרונה אני מרגיש שיש הרבה דברים רעים שקורים לי ולמשפחתי כיצד ניתן לתקן זאת מה עלי לעשות, אישתי בהריון ואחת הבדיקות ככל הנראה לא יצאה תקינה אני מרגיש שמשהו לא הולך כפי שצריך בחיי מה עלי לעשות? כמו כן רציתי לשאול אם לאישה בהריון מותר לעלות לבית עלמין לאזכרה של חמה

תשובה:

שלום ידידי

אסור להכנס ללחץ! בורא העולם אוהב אותנו והכל בעז"ה יסתדר לטובה ולברכה. יש לנו נטייה כזו שכאשר משהו לא מסתדר מיד נכנסים להיסטריה ורואים שחורות כביכול איזו קללה רודפת אותנו… חלילה, בחיים יש עליות ומרדות ובעז"ה יש אבא טוב לכולנו. לגבי הבדיקה צריך לדעת לקחת את זה בעירבון מוגבל מאוד, הם טועים בעשרות אחוזים, וגם יש הרבה מאוד חוסר מקצועיות לפעמים של טכנאיות כאלו ואחרות. תתפללו ותקבלו עליכם איזו קבלה טובה של חיזוק, ובעזרת ה' תראו ישועות.