חזרה באמצע פסוק בקריאה

שאלה:

שאלה בקריאת התורה בשבת קרא בעל קורא , ופעמיים עשה חזרה מעצמו, בלי שמישהו יעיר לו, דא עקא, הוא קורא חצי פסוק שיש בו שם ה', ואז נזכר שבתחילת הפסוק לא עשה את הטעמים הנכונים, אם כן, חזר לראש הפסוק ועשה הטעמים כראוי, אבל יוצא שאמר פעמיים את שם ה'. האם זה בסדר?

תשובה:

שלום וברכה

כאשר הטעות היא רק בטעמים, דבר שאינו מעכב, אין לעשות כך, ואם ירצה, יגמור את הפסוק ואחר כך יקרא שוב את כולו כהלכה.