כמה לעבוד בשביל הפרנסה?

שאלה:

שלום הרב שאלה השקפתית : נניח שאני רוצה לחסוך כסף לרכב או לכל דבר אחר , האם לעבוד שעות נוספות עבור זה , או שהכל קצוב כבר משמיים ולעבוד רק את השעות העבודה שהעבודה מחייבת אותי ?

תשובה:

שלום וברכה

לכאורה מספיק מה שהעבודה מחייבת אותך, הכל קצוב מראש השנה ודי בהשתדלות סבירה, כל שאר הזמן יש להשקיע בלימוד התורה ובעזרת ה' תראה ברכה בעמלך. כמובן אין להכנס לחובות שפרעונם לא ידוע בשביל קניית הרכב…

בהצלחה רבה