אמון לאשה בנישואים שניים

שאלה:

שלחתי שאלה בעבר ולא קיבלתי התייחסות, או שלא נשלח. איך אוכל לסמוך על אשה בנישואין שניים, לפי מאמר הכתוב "אין האשה כורתת ברית אלא למי שעשאה כלי"

תשובה:

שלום וברכה

ברור הדבר שאין כוונת חז"ל שהאשה חלילה כולה נכלולים ושקרים… אלא שיש משמעות נוספת להיותה נעשית בעולה על ידו, נישואין ראשונים יש להן את התום המיוחד שלהן, במיוחד כשהן נעשים בגיל צעיר, אבל ודאי ודאי שכאשר אתה נושא אשה בעל מידות טובות ויראת שמים, בעזרת ה' תוכלו לקיים יחד חיים שמחים ומאושרים מלאי אימון הדדי ושמחה תמידית. הכל לפי ההשקעה!