קרע בן בני הזוג – האם טוב שההורים יתערבו?

שאלה:

בס״ד. בתי נשואה ויש להם שלושה ילדים גרים בבית משלהם בתי ובעלה נוצר קרע בניהם החתן עזב את הבית ובה לגור אצלנו אני שואל לתת לו להמשיך לגור הצלנו? אין לא מקום אחר לישון והוא לא רוצה לחזור לבית שלו תודה מראש

תשובה:

ראשית כל הכבוד לכם! אם החתן שעוזב את הבית מרגיש שיש לו מקום אצלכם, סימן שהלב שלכם ענק! לעצם הענין אין בעיה שהוא יהיה אצלכם ובמידה מסויימת זה דבר טוב, כך תוכלו להשפיע בדרכי נועם טוב על הבית, הקריעה הזו כואבת מאוד, רק חשוב מאוד לגלות מעט מאוד מעורבת בין בני הזוג! לא טוב שההורים מידי מעורבים, תכוונו אותם להתייעץ ולהסתדר, אבל אתם אל תתערבו בעצמכם יותר מידי, הורים שמעורבים רגשית מתקשים לתפקד בענין הזה נכון. תנו להם תמיכה ואימון מוחלט בכך שהדברים יסתדרו ותכוונו אותם הלאה להתייעץ.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. כתוב בספר של הרב דיאמנט שזה לא טוב לקבל את הילדים בחזרה לבית. הכי טוב זה לטומר להם אתם לא יכולים לחזור תסתדרו ותפתרו את הבעיות בעצמכם. אם הם רואים שאין להם מפלט, אין להם ברירה אחרת הם יסתדרו ויפתרו את הבעיות בעצמם ולא יברחו מהם
    אשמח אם תעלו את התגובה