קירבה בזוגיות

בעלי לא בא איתי למקומות ואני לא יודעת מה לעשות התחתנו יש לנו ארבעה ילדים איך לקרב את בעלי אלי שנעשה דברים יחד

תשובה:

שלום וברכה

יש כאן שתי נקודות שחשוב מאוד לדעת: ראשית הקירבה לא באה ברגע שרוצים לצאת יחד, צריך ליצור אותה, בארוחות משותפות בזמנים נוחים כשהילדים כבר ישנים ולא בסביבה, התענינות במעשיו, המון הבעת הערכה במילים חמות וקרובות, הליכות בריאות משותפות בלילה וכדומה, תיצרי אוירה חמה וקרובה בבית שהוא ישאב לתוכה. נקודה שניה מאוד טכנית ופשוטה, בעלך ישמח ללכת איתך למקומות שמדברים אליו, אם תבקשי ממנו לבוא איתך לחנויות בגדים וכדומה, לא נראה שהוא ישמח… תנסי לזהות מה מדבר אליו ותלכי איתו לשם…

פורים שמח וחיים טובים ומאושרים.