למה אנחנו רבים תמיד בדיוק בליל טבילה?

שאלה:

ערב טוב לכבוד הרב , רציתי לשאול אם ברוב הזמן דווקא בליל טבילה אני ובעלי תמיד רבים. ברוב המקרים הוא נוסע וחוזר יותר מאוחר באותו לילה , האם אני חייבת בטבילה עדיין ? ,

תשובה:

שלום וברכה

צריך לעשות הרבה חושבי איך זה קורה שדוקא בערב כזה אתם רבים, המחשבה שלי היא שאולי דוקא בערב כזה כל אחד מכם מצפה למשהו קצת יותר מהשני, אולי איזו קירבה איזה חיוך, משהו שיגיד מעבר לטבילה הטכנית, והאכזבה הזו בתת מודע גורמת למריבה, לכן ההצעה שלי לשנות לגמרי את כל החשיבה, במקום לחשוב אם חייבת לטבול, תחשבי איך מקבלים אותו כשחוזר ביום כזה מהעבודה, עם חיוך מיוחד משהו יותר קרוב ואישי.

בהצלחה רבה ושיהיו לכם תמיד ימים מאושרים!