אנשים שמבזים חיילים – השמצות התקשורת

שאלה:

הרב מה אתה חושב על חרדים שמבזים חיילים ?
בעיניי זה חילול השם גדול

תשובה:

שלום וברכה

נורא ואיום! אין דבר מביש יותר מזה… בעז"ה נראה מהרה בביאת משיח צדקנו וכל הבילבול מכל הצדדים והפלגים יתבהר.

רק חשוב לדעת, אני בטוח שלא ראית את הדברים בעיניך אלא בתקשורת… מדובר בתופעה שולית עד כדי מעשי יחידים ממש שרובם לא ממש בריאים וכדומה, אין שום רב או יהודי ת"ח מאחורי ענין כזה… והתקשורת בשנאתה לכל דבר שבקדושה מעצימה את הדברים ומוציאה מפרופורציה בצורה מטורפת כדי להכפיש את היהדות ונושאי דגלה. הם מחפשים בנרות ביום הזכרון מי שאינו עומד בצפירה כדי לצלמו ולהסריטו, ומשלמים כסף לאנשים הלוקים בנפשם כדי שישרפו את דגל המדינה, דברים נוראים.

ה' ירחם וישלח לנו משיחו במהרה.