כלי חלבי שאכלו איתו בשר קר

רבני בית ההוראה
ט' סיון ה'תשע"ח

שאלה:

אדם שאכל עם מזלג חלבית שניצל וקטשופ , מה עושים עם המזלג ?

תשובה:

שלום וברכה

מנוסח הכותרת אני מבין שהשניצל היה קר, אם כך המזלג והשניצל כשרים, רק יש לרחוץ את המזלג היטב בסקוצ’ וסבון במים קרים בכיור הבשרי.

ערב טוב ומבורך.

2 תגובות

  • מאת ידידיה:

    מה עם השניצל חם ממש (בתוך המחבת) או להפך שיש חמאה חמה ממש ומערבבים עם כף בשרית?

  • מאת רבני בית ההוראה:

    הכף ודאי טעונה הכשרה, ולגבי המאכל, זה תלוי אם הכף בת יומה – כלומר היתה בשימוש בשרי חם ב24 שעות האחרונות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים