אישור לביצוע פס"ד מבית הדין

שאלה:

שלום רב אישרתי במחוזי פסק דין מבית דין ליפני כחודשיים קיבלי הבהרה נוספת לפסק דין עקב טענת הנתבע שלא מבין את פסק הדין כיצד ניתן להוסיף או לא חייב לאשר. ?

תשובה:

שלום וברכה,

לא הבנתי את שאלתך. אם הנתבע איו מסרב לקיים את הפסק דין, אינך צריך עוד אישור לפס"ד שקיבלת מב"ד.

בכל מקרה עשית טוב שאישרת את הפסק דין, שאם הנתבע לא יקיים את הפס"ד תחזור לב"ד כדי לקבל היתר לפנות להוצאה לפועל.

בהצלחה.