לתרומות לחץ כאן

כשרות לחם בחו"ל בזמנינו

שאלה:

אני נמצא בחו"ל ורוצה לאכול לחם מקונדיטוריה מקומית. מה צריך לבדוק בשמרים של הלחם כדי לוודא שזה כשר?

תשובה:

שלום וברכה

בכל לחם במאפייה מודרנית היום יש הרבה מאוד רכיבים, חומרים משמרים חומרי התפחה חומרי טעם וריח ואפילו צבע, ולכן אין לאכול באופן שאין גוף כשרות מוסמך שבדק את הכשרות במקום.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל