קשר בין גבר לאשה בגיל צעיר

שאלה:

שלום כבוד הרב אני בן 18 מהדרום אני מאמין אני גם מתחזק ברוך ה' והשאלה שלי היא כזאת: יש משהי שאני אוהב ואני רוצה להיות איתה אבל יש כמה בעיות 1. אנחנו גרים בערים שונות וככה שלא יוצא לנו להיפגש בכלל ואני ממש אוהב אותה ואני יודע שהיא משמיים והבעיה ה2. אני ביישן אני לא יודע איך להגיד לה את זה אני ממש אוהב אותה כבוד הרב אני באמת מבקש בבקשה אולי יש תפילה או משהו להגיד שיעזור לי בבקשה כבוד הרב אני מוכן לעשות הכל בבקשה יש אולי איזה פרק תהילים להגיד או מזמור או משהו בבקשה כבוד הרב אני באמת אוהב אותה תודה.

תשובה:

שלום וברכה

היהדות אוסרת קשר בין גבר לאשה למעט מפגש לצורך נישואין, כך שבגילך הצעיר, אין כל מקום לקשר כזה. תתבגר ותגיע לגיל נישואין ובעזרת ה' יזדמן לך זיווגך הראוי בעיתו ובזמנו בקדושה ובטהרה.

ערב טוב ובהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לכבוד הרב העונה, אמת עניתם, אך ראיתי להעיר ולא כמתריס שעד שעלה בידכם שאלה לא צפויה שכזאת שודאי לא שייכת למקום זה, שמא מן השמים גילגלו כדי שתפנו את הבחור הנ"ל להתיעץ עם הבקיא בנושאים אלו בפרט שניכר מהשאלה שהוא במבוך התלות, תחזקנה ידכם!