טבילת כלי חד פעמי

שאלה:

לכב' הרבנים שלום: צנצנת נס קפה מזכוכית ניתן להחמיץ בה ירקות לפסח לאחר הדחה? תודה לרבני ההוראה

תשובה:

שלום רב

באופן עקרוני זה אפשרי על ידי נקיון יסודי, אבל חשוב לדעת, שכיון שאת משתמשת כלי שימוש קבוע נוסף ולא זורקת לאשפה, הוא חייב בטבילה.

שבוע טוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בס"ד
    לכבוד הרבנים שליט"א הן נכון שהרב עובדיה זצ"ל העלה לנכון להחמיר ולהטבילו בלי ברכה אבל דעת האור לציון וכן רבנים רבים מהדור האחרון להתירו בשימוש ללא טבילה כלל.