סגולה לומר את תפילת חנה

שאלה:

היי כבוד הרב.. שבוע טוב.. רציתי לדעת למה אומרים שזה טוב לקרוא את בספר שמואל א' פרק ב?? והאם אפשר לקרוא בכל שעות היום? וגם בשישי ושבת? והאם צריך לקרוא 40יום כמו נגיד שקוראים את שיר השירים ומפסיקים או תמיד זאת אומרת להקפיד כל יום? תודה.

תשובה:

שלום רב

אינני מכיר את הסגולה הזו. אולי יש איזה מקור שזו סגולה לילדים, שהרי מדובר בתפילת חנה. ומכל מקום לקרוא תנ"ך זה תמיד טוב, בחול ובשבת.

בהצלחה רבה.