רוצים להתחתן אך יש מניעות.

בס"ד.
שלום..לפני שנה הכרתי מישהי..שנינו בעלי תשובה..אחרי חודש של היכרות הצעתי לה נישואים והיא השיבה בחיוב..בהמשך הזמן היא סיפרה לי משהו מהעבר שלה..לקחתי את זה מאוד קשה ולבסוף הודעתי לה שכל מה שהיה בנינו נגמר..ולאחר מכן נכנסתי לבילבולים והרגשתי שאני רוצה שנחזור..ונפגשנו כמה פעמים ובכל פעם התחרטתי שנפגשתי איתה..לאחרונה החלטנו להיפגש אחרי חצי שנה..ופתאום לא הרגשתי חרטה שנפגשתי איתה..שמחתי מאוד אבל היא זאת שפתאום אמרה שזה לא מתאים לה ולאחר כמה ימים היא רוצה שנדבר ואלי ננסה לחזור וכל פעם הסיפור מתחיל מחדש..אנחנו מאוד רוצים להתחתן ולהקים בית אך יש מניעות..מה אנחנו עושים וצריכים לעשות?
תודה.

תשובה:

שלום רב

אין טעם לחפש אחרי מניעות וסימנים, תבדקו את הדברים בצורה מושכלת וענינית, ואם תגיעו למסקנה שאתם מתאימים, אדרבה ואדרבה.

בהצלחה רבה והחלטות טובות.