טבילת כלים בים

אני בתחילת התחזקות – צניעות כיסוי ראש ושבת וכו.
לגבי המטבח עדיין לא עשיתי טבילה לכלים אני עושה הפרדה בן בשר לחלב. יש לי כלים מופרדים אבל לא עברו טבילה האם ניתן לטבול את הכלים בים. למרות שאני גרה מול מקווה ויכולה גם בתוך המקווה. אבל מעדיפה בים כיצד עליי לנהוג.
אודה להתייחסותכם
תודה.

תשובה:

שלום רב,

ודאי שניתן לטבול כלים בים. ים זה המקווה הטוב ביותר.. אבל צריכים רק לדעת שרק כלים מותר לטבול בים. אישה אינה יכולה לטבול בים מחשש שמא לא תטבול היטב, אבל כלים שאין חשש כזה ניתן לטבול בים.

אנו מאחלים לך המון הצלחה בדרך החדשה, ומחזקיים את ידייך! מצידנו אנו כאן באתר נעמוד לשירותך בכל שאלה שתעלה לך ונסייע לך בעזרת ה'.