שאלה חדשה –

קניתי עופות ונראה שהם מלאים בדם, והם אדומים מאוד. ויש גם כמו שומן (לא יודע להגדיר את זה בדיוק) אדום כזה מסביב בחלק מהעופות האם גם פה מדובר במוהל, או שצריך לחשוש? (כי יש עופות ממש בצבע לבן, ופה ממש אדום נראה שזה ספוג בדם ממש הרבה)
אבקש לא לפרסם.

תשובה:

שלום רב

אם יש חותמת כשרות מהודרת אפשר לסמוך, אבל אם יש ממש צרירות דם באיזה מקום יש לחתוך [כמו פצע תחת הציפורן שרואים דם ממש], אבל כל הצבע האדום הוא כלום.