שימוש באבקה המיוצרת בחו"ל

אני מעוניין להשתמש באבקה לעליה במאסה בשם "סופר מאס גיינר" עכשיו אבקה זאת מיוצרת בחו"ל ואין עליה תעודת כשרות.
דיברתי עם החברה והם אמרו לי שהם עובדים במפעל ללא דברים טרפים ולכן אין באבקה טרף, וכן אמרו לי שאין חשש לבשר וחלב ביחד.
אני שומר על כשרות מינימלית ואני אוכל חלב נוכרי. האם מותר לי להשתמש ב אבקה זאת?
קישור לאבקה ולמרכיביה: http://www.xbody.co.il/189062/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%9C%D7%93%D7%95%D7%92%D7%9E%D7%90

תשובה:

שלום רב.

אפשר להשתמש בזה.

בהצלחה

הרב יוסף זריצקי