זיעת אדם

שאלה:

שבוע טוב,
הקיץ כבר ממש לפנינו, והחום בוודאי יעלה מיום ליום.
זיעה זה דבר בלתי נמנע כחלק מתסמיני הקיץ, ובטח הקיץ הכבד.
בשבת בדיוק קראתי על עניין של זיעת אדם, ופתחנו דיון קטן בשולחן שבת.
זיעת הפנים כאמור- לא מסוכנת. אך מה בעניין הגוף? יש לכך משמעות?
אמנם, אנחנו לא ממש אוכלים אותו, אך לעיתים ילד חוזר הבייתה מזיע כולו ואנחנו מנשקים לו את היד או הצוואר… או כל מיני סיטואציות כאלו…
האם זה באמת נחשב משהו?
נשמח לשמוע…
תודה רבה!

תשובה:

זה לא מסוכן בכלל, חשוב לשמור על היגיינה ואסתטיקה אבל לעולם לא בלחץ, הכל בשמחה באהבה ובקלילות, הילדים בריאים ורעננים ואין דבר יותר יפה מילד שבא הביתה ומתקבל בחיבוק ובנשיקה.

ברכה והצלחה ורוב נחת.