זיווג ושם

שאלה:

שלום, רציתי לדעת אם יש בעיה עם השם שלי?, לא מצליח לי בכלל מבחינת זיווג, אני מסורתית ולקחתי על עצמי לאחרונה לשמור שבת ולומר ברכות השחר. אני מרגישה שלא הולך לי בכלל מבחינת זיווג, לא מתקדם ליותר מדייט אחד ואני כבר בת 28. יכול להיות שיש עליי עין הרע או משהו? זה ממש מלחיץ..

תשובה:

בהצלחה רבה בדרכך החדשה והטובה!!

יהודים מסרו נפש כל הדורות על שמירת השבת, ואין ספק שזה הדבר הכי חשוב שיש לנו כיהודים!

השם שלך בסדר גמור. צריך להרבות תפילות, ובעזרת ה' תזכי לישועת ה'. לא לחשוש משום עין הרע וכדומה, רק להתחזק באמונה בה'.

כדאי גם להתייעץ עם המשפחה הקרובה, אולי עם ידידה טובה, אולי משהו שניתן לשפר בתקשורת וכו'.

בהצלחה רבה מאוד ובשורות טובות.