שירים של חילונים בזמן העבודה

שאלה:

אני נמצא בעבודה שרוב הזמן יש שירים של חילונים/גויים ברקע בגלל שהעובדים אוהבים את זה וזה מנעים להם את הזמן בזמן שאנחנו מתקשרים לאנשים ועושים את עבודת שירות הלקוחות שלנו, אני לא מנסה להעיר לגבי זה כי אני כמעט בטוח שזה לא ישתנה כי הם חילונים ( יש גם כמה מיעוט עובדים ערבים) האם זה בסדר? אני עובד 3 פעמים ביום וזו משרה שמתאימה לי למצוא משרה כזאת זה כמעט בלתי אפשרי

תשובה:

אתה יכול לעבוד שם, אם אלו שירים פסולים ממש, אולי יש לך אפשרות לעבוד עם אוזניות ולשמוע משהו אחר?

בהצלחה רבה