תיקון טעות של המורה

שאלה:

שלום רב,
אני צופה בהקלטות של המורה, אולם יש בהקלטות הרבה טעויות, במערכת ניתן לכתוב הודעות שנצפים במהלך הסרטון ע"י כל התלמידים שחשופים לשיעור. האם אני רשאי לתקן את הטעויות? (ניתן לתקן באופן אנונימי רק המורה יראה מי תקן אותו). המורה רצה ללמד דבר אחד והכין שיעור עליו אולם התברר לו בתחילת השיעור שזה כבר לא בחומר הנלמד (עקב המלחמה) אז הוא כנראה לא הגיע מוכן, אולם היו טעויות מאוד בסיסיות בחומר הנלמד…
האם אני רשאי להגיב לתקן את הטעויות? תודה רבה

תשובה:

כדאי בהחלט אבל בדרך של כבוד, אם לא תתקן אותו הוא ילמד טעות והתלמידים ישו בלימודם.

בהצלחה