משחקי מחשב בשנת אבל

שאלה:

האם מותר או אסור לאורך שנת האבל, לשחק בקנדי קראש. שזה משחק מחשב באינטרנט, ולהוריד את הקול. את ימי השבעה עברנו ואנחנו בתוך ה30, האם יש הבדל בין כל הימים בשנה, שחלק חייבים להקפיד יותר על איסור או היתר?

ואותה שאלה על משחק וניהול פורומים, אני מנהל 3 פורומים, ואחד מהם הוא משחקים, שאני פותח אשכולות ומשתתף באשכולות אחרים שאחרים פתחו בלהשלים משפטים שזה בדרך כלל המטרה במשחק. ובפורום מדע וחלל אני שם כתבות לרוב באסטרונומיה, ובפורום בית"ר ירושלים, דיונים על הקבוצה. והעבודה כמנהל היא למצוא את המשתתפים ההכי הפעילים ואת האשכולות ההכי הפוריים להכריז עליהם.

האם מותר או אסור לעשות את כל זה במהלך השנה או שבימים החשובים בהם, כמו בשבעה שכבר עברנו או ב30, או שאסור או מותר לאורך כל השנה, בלי קשר לימים.?

תשובה:

שלום וברכה

אתה יכול להשתתף בכל הפעילויות הללו שאתה רגיל בהן. כמובן לא על חשבון שעות לימוד התורה שלך.

ואגב, חשוב מאוד לייחד כל יום זמן ללימוד משניות קצר לעילוי נשמת הנפטר, זה מועיל לה מאוד.

בשורות טובות ומן השמים תנוחמו.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. ולגבי משחק קנדי קראש, זה משחק מחשב אינטרנטי, האם מותר לשחק בו באם אני מוריד את הקול?

    מצאתי במקרה את ההודעה הזאת ששלחתי אתמול אף על פי שהכתובת של המייל לא היתה מדויקת, ולא קיבלתי אותה בדואר, ושלחתי אותה מחדש, אז כבר אין צורך להשיב על ההודעה החדשה.