קימה בפני אבא

שאלה:

שלום לרבנים רציתי לדעת אם באוטובוס לקום שאבא שלי נכנס והאם משנה עם באמצע נסיעה או שאוטובוס עומד? 2 אבא שנכנס לבית ואני בחדר, האם אני צריך לעמוד או רק שנכנס לחדר ועם לא צריך משנה עם אני רואה את אבי נכנס אפילו שלא נכנס לחדר שלי? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אם אפשר לעמוד בלי סיכון אפילו קל, למה לא, אדרבה, באוטובוס הדבר הכי מתבקש הוא דבר ראשון לקום ולראות שאבא יושב בסדר, לבוא לידו ולהראות שמחה במפגש וכו'.

חיוב הקימה הוא רק כאשר אבא נכנס לחדר.

ברכה והצלחה