בישול במטבח במקום אירוח שלא ידוע כשרותו

שאלה:

האם מותר לכתחילה לבשל במקום אירוח שבעיקרון נקרא דתי אך יש גם חילונים שבאים ומשתמשים במטבח

תשובה:

שלום וברכה

יש לקחת בחשבון שהכל שם טרף, אבל זה לא מונע ממך לגמרי את השימוש, סיר מחבת תבניות חד פעמיות – תביא מהבית, הכיריים גם אם הן טרפים, אם הן נקיות ואתה מניח עליהן סיר יבש אין בעיה, רק תזהר שלא יגלוש משהו. את התנור ניתן להכשיר על ידי ליבון קל, תבדוק שהוא נקי, ואח"כ תפעיל אותו על חומו המירבי ריק שעה. וכאמור לשימוש בתנית חד פעמית בלבד.

חופשה נעימה.

הצטרף לדיון

תגובה 1