תירוש לקידוש

שאלה:

בס"ד
שלום רב
לרוב אני קונה תירוש לקידוש של חברת "ציון" 100% טבעי ללא תוספת מים וסוכר, בהשגחת בד"ץ העדה החרדית. לרוב אני קונה אותו בסופר באושר עד. בפעמיים האחרונות שקניתי אותו שמתי לב שעל הפקק שלו שהיה פעם איור, עכשיו כבר אין איור כלל, והצבע של התירוש קצת אחר, נראה כאילו אינו טבעי. למרות שכתוב עליו עדיין שהוא 100% ובתוקף עד שנת 2025, ובהשגחת הבדץ.
האם יש עניין לפקפק בחברה הזו? אולי זה חלילה חיקוי ? למרות שזה נקנה באושר עד.
בכל מקרה יש לסמוך על מה שכתוב ולקדש ללא חשש?

תשובה:

אין חשש בכלל.

שבת שלום.