מקום עבודה

שאלה:

שלום, אני עובדת במשרד בו עובדים עוד 3/4 גברים . אני יושבת בדלפק ולא בחדר נפרד. כל השאר בחדרים נפרדים.דלת המשרד פתוחה . לפעמים גם העובדים סוגרים את הדלתות כדי להיות מרוכזים וכו'. רוב שעות היום כולם בטלפונים ומרוכזים כל כך בעבודה שאין זמן אפילו לאכול. האם זה לא טוב שאני עובדת שם מבחינת צניעות? חלק דתיים וחלק לא ואני דתיה מדברת רק כשיש צורך ולצרכי עבודה, האם זה בעייתי? כמו כן הכרתי מישהו וזה מאוד הפריע לו והוא הבהיר לי את זה כמה פעמים. הסברתי לו שאני מאוד צנועה גם באופי ועדיין הפריע לו. נפגשנו פגישה אחת ויום אחרי הוא לא יצר קשר בכלל. וניתק קשר אני משערת שזה בגלל זה.. הרגשה ממש לא נעימה .אשמח לתשובה תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

ככל שאין חשש יחוד, המשרד פתוח ויש אנשים שעשויים לבוא, וגם עם העובדים יש לך קשרים עניניים בלבד, זה בסדר גמור.

בהצלחה רבה וזיווג הגון במהרה!