שם לבת – זוהר

שאלה:

הבת שלי רוצה לקרוא לתינוקת זוהר האם השם מתאים לבת

תשובה:

אינני יודע, רק אוכל לספר שאחד מגדולי ראשי הישיבות בארץ היום לחמותו קראו זוהר, וילדיו קוראים לבנותיהם כך על שמה.

אני אישית מעדיף שמות קלאסיים תנכיי"ם שיש לנו איתם מסורת טובה בעם ישראל. אבל עוד יותר אני מעדיף כאב לילדים נשואים, שלא להתערב להם בבחירות שלהם בלי שהם ביקשו את עצתי, לכן גם לך אני אומר, זה לא המקום שלנו כהורים להתערב לילדינו בנושא הזה, תני להם לקבל את ההחלטות שלהם.

בהצלחה רבה ורוב נחת.

שבת שלום.