הדפסת ספר שמוזכר בו שם ה'

שאלה:

שלום וברכה לכבוד כבוד הרב שליט"א,
ביקשו ממני לשאול לגבי ספר קריאה שמתורגם מאנגלית, והספר מודפס בהוצאה חילונית.
הספר, כבר אזל. וההוצאה היום מדפיסה מחדש על פי דרישה של האדם.
ביקשו ממני לשאול, האם מותר לרכוש את הספר ושידפיסו בשביל הקונה של הספר, או שזה נחשב שהוא מכשיל את האדם כי בספר מוזכר אלוקים בה"א. אמנם בעבר, היו מדפיסים ומביאים לחנויות וכעת זה רק בהזמנה לאדם עצמו. אז השאלה היא האם מותר לקנות ושידפיסו לאדם שקונה, או שזה אסור?
אם אסור, מה לעשות אם כבר הזמינו את הספר?
תודה רבה מראש.

תשובה:

לא הבנתי מה הבעיה. מדפיסים בשבילך ואתה יודע לשמור על קדושת השם, אז מה בעצם הבעיה?