כישוף

שאלה:

היי כבוד הרב, מישהי עשתה לאחי כישוף קללה מה שזה לא הבעיה היא היותר חמורה שהוא נשוי כבר כמה שנים ללא יחסי אישות עם אשתו. הוא לא מוכן לטפל בזה הוא אפילו לא מודע לזה שיש כאן בעיה חמורה. מה אני בתור אחותו יכולה להתפלל עליו וכך להסיר את הדבר הזה שהאקסית עשתה לו? (אחי בנאדם טוב נורמלי רק לא מודע)

תשובה:

קללות וכישופים זה סתם דמיונות, הכל שטויות ולא צריך לחשוש לזה כלל.

על עצם מצבו העגום, תתפללי שה' ישלח לו חיים טובים ומאושרים, של חיי משפחה יפים, שמירת התורה והמצוות באופן מלא ומרומם, ורוב נחת.