רחיצה בתשעת הימים לפני תשמיש

שאלה:

האם מותר להתרחץ בתשעת הימים לפני תשמיש

תשובה:

שלום וברכה

חובה להתרחץ לפני תשמיש, אבל יש לעשות זאת איבר איבר במים פושרים, לא צריך שזו תהיה רחיצה של תענוג…

שנזכה לגאולה שלמה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. בארצנו החמה אי אפשר בלי, אבל מעט ובמקומות שמזיעים, הכלל נקיון בסיסי כן, עונג של רחיצה לא. לפי תשמיש קצת יותר סבון.

  2. מי שמקפיד תמיד על טבילת עזרא רשאי לעשות זאת גם בתשעת הימים, ולפני כן רחצה מינימלית במים פושרים, כדי שלא ללכלך את מי המקוה.