שעטנז בריפוד ספה

שאלה:

קיבלנו הצעה לרכישת ספה שהריפוד שלה עשוי מבד פשתן. האם יש חשש לשעטנז?

תשובה:

בהחלט יש חשש כזה, כדאי להתייעץ פרטני עם מעבדת שעטנז כיצד ניתן לבדוק את הענין. הספות הישנות מלפני 40 שנה רובן היה שעטנז…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מדובר בספה חדשה לגמרי. הבד מתואר כ"פשתן רחיץ". יש לציין גם שהספה זולה במיוחד- 1600 ש"ח לספת שלושה מושבים. לא נוכל לבדוק עד שנקנה אותה. ומאידך, אם רק בספות ישנות יש חשש חבל לא לקנות… תודה

  2. לא אמרתי שרק בספות ישנות, רק ציינתי את העובדה שבעבר זה היה שכיח מאוד. היום זה פחות שכיח בגלל השימוש בחומרים סינטטים אבל עד כמה שכאן יש פשתן הייתי חושש.