שעטנז

שאלה:

שלום,
יש דבר כזה מיטה של פילאטיס מכשירים, סוג של התעמלות שאמורה להיות מאד בריאה, יש בשיעור גם חלקים שמשתמשים ברצועות שמחוברות למיטה שמכניסים לתוכן את כפות הרגליים או היד , לולאות כאלו שעטופות בבד, שמושכים איתם את המיטת פילאטיס או את עצמך וכן הלאה, הרצועות מורכבות מחומר כלשהו שעטוף בבד , חלק עטופות בבד רך כלשהו יתכן שמורכב מכמה בדים, ועל אחת מהרצועות יש גם עטיפה מעל הרצועה מבד צמרירית רך כזה שאין לי מושג ממה עשוי שמזכיר פרווה בתחושה. במהלך ההתעמלות הרגל לפעמים אמורה להיות מוחזקת על ידי הרצועה ואז למשוך את הרצועות עם הרגל וכו'…
מה הסיכוי שיש ברצועות עם הלולאות הללו שעטנז?

תשובה:

סיכוי קלוש מאוד לפי דעתי, כיון שצמר הוא בד חלש וכאן מופעל כח, הוא גם בד יקר יותר ואין סיבה שמישהו ישקיע במיטה כזו בד כזה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. רק מוסיפה שראיתי שמיטת פילאטיס עולה כמה אלפי שקלים, האם הכוונה שאין סיבה ש"ישקיעו" בבד כזה במיטה כזו זה בגלל שזה בד שלא מתאים כל כך לפעילות שוחקת ואינטנסיבית?

  2. ראשית זה לא מתאים וכמו שכתבתי, שנית, העלות של המיטה לא רלוונטית, היא נגזרת מהמיכשור והכיוונון, אין סיבה לשים שם בד עדין ויקר, שמים משהו מתאים..