קורס שעבר ללמד דרך הזום בשל נגיף הקורונה

שאלה:

קורס שניתן בתשלום מלא והמתכונת שלו הייתה שיעורים פורנטלי
ועכשיו בגלל נגיף הקורונה עבר לשיעורים דרך הזום. האם אפשר לחייב את משתתפיו לעבור ללמידה זו. או שיש באפשרותם לסרב / או לקבל את כספם חזרה {באופן יחסי} מאחר ובמציאות השיעורים הללו דרך הזום פחות מוצלחים ואין את הקשר הישיר והנגיש?

תשובה:

שלום וברכה,

ברור לכולם ששיעורים שנמסרים דרך אמצעי אלקטרוניקה למיניהן אינם איכותיים כמו שיעורים שנמסרים ישירות לתלמידים. ולכן המחיר של קורס אינטרנטי הוא זול יותר משיעורים שנמסרים ישירות בפגישות.

וכעת בהתעצם נגיף הקורונה שעברו ללימודים דרך שמיעה או צפייה במחשב, יכול התלמיד לדרוש לבטל את הקורס או לקבל קורס אחרי תקופת הקורונה. והנהלת הקורס יחליטו אם מעוניינים לדחות את הקורס או לבטל את העסקה.

בהצלחה.