לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שם לילד

שאלה:

שלום

קראנו לבן שלנו עידן

עידן היום בן 3.5

עידן ילד מקסים אך שובב מאוד , נוטה להתפרע ולהתעצבן הרבה

האם טעינו במתן השם עידן?
נתנו לו את השם כי מבחינתנו כשנולד מדובר בתקופה חדשה למשפחה הקטנה שלו
עידן אח קטן לאליאל

היום אנו מתלבטים אם היינו צריכים לקרוא לו לביא-כשאנחנו מסתכלים עליו השם לביא מאוד מתאים לו ונשמע כמו שם של ילד יותר רגוע…
אנחנו חוששים כי הוא כבר גדול..

מה דעתך?

תודה רבה!

תשובה:

אלו שטויות והבלים… כל אדם יש לו את תכונותיו ויש לנתב אותם לטובה, ובעזרת ה' כך תעשו, הוא עוד קטן ולא יודע איך לפרוק את המרץ שלו, אבל בעזרת ה' בעתיד עוד יעשה דברים טובים אם רק תנתבו אותו לכך, השם שלו אינו רלוונטי לענין. שבת שלום ורוב נחת.