ברשותנו טוסטר חלבי שבטעות השתמשנו בו לאפיה של אוכל בשרי- פיתה עם פסטרמת עוף. (ברשותנו אף טוסטר בשרי ומכאן נבעה הטעות).
הטוסט נאפה עם נייר אפיה, אך איני זוכרת האם זה היה נייר אפיה חדש, או נייר אפיה חלבי (הכוונה לנייר שנאפה בו טוסט חלבי).
הפלטות של הטוסטר אינן נקיות, ואינן נשלפות.
האם יש דרך להתיר את השימוש בטוסטר לחלבי?
הנייר אפייה יכול להיות שהוא היה משימוש קודם של חלבי.
כמו כן, הטוסט לא היה יבש היה בתוך הפיתה רוטב צילי.
תודה רבה!
הבנתי
מסתבר מעט וספוג בפיתה
השאר תגובה