גמילות חסדים

שאלה:

אם אחי ביקש ממני ללכת מהחדר למטבח ולשים לו אוכל בתנור . אחרי כמה דקות הוא ביקש שאני אלך לבדוק אם האוכל מוכן והאוכל לא היה מוכן. אחרי כמה דקות הוא ביקש ממני ללכת לבדוק שוב אם האוכל שלו מוכן. בפעם הזאת כבר סירבתי. הוא טען שההתנהגות שלי מגעילה ואין לי גמילות חסדים. האם דבריו נכונים?

תשובה:

אני חשוב קצת הפוך… אבל כיון שאני לא אוהב לחשוב לא טוב על התנהגויות של אנשים אני לא מביע דעה…

אתה צדיק, המשך להיות צדיק!

ברכה והצלחה.