חלומות על נחשים

שאלה:

היי כבוד הרב חלמתי לפניי שבועיים בערך חלום על מלא נחשים גדולים וגם קטנים בבית שלי ונורא פחדתי מהם והילדה שלי שהיא בת 6 זרקה מהחלון 2 נחשים . ועוד חלום על נחש שחור שחלמתי לפני יומיים שהוא היה בתוכי ואז הזזתי את גופי והוא זז לצד ימין של הגוף ואז הוא הוציא את עצמו ממני מצד הרגל למעלה חלום הזוי וזה ממש מטריד אותי אשמח לפירוש תודה מראש

תשובה:

חלום על נחשים הוא חלום טוב, בגמרא אמרו הרואה נחש בחלומו יצפה לפרנסה!

זה הזמן לשפע בעזרת ה'.

שבת שלום.