ברכת הדיוט

שאלה:

האם יש לחשוש מדיבור של ילדים-מצד אחד זה תינוקו של בית רבן שאין להם חטאים מצד שני לא כל מה שהם אומרים זה נכון. שמרתי על ילדה אחת והיא אמרה לי סתם ככה את לא תתחתני אף פעם ולא יהיו לך ילדים. ואמרתי לה שלא מדברים ככה וצריך לדבר רק דברים טובים. שייך לזה ברית כרותה לשפתיים? זה יתקיים אני אמורה לחשוש מזה או לא להתייחס?

תשובה:

שטויות והבלים, אין צורך לחשוב על זה אפילו חצי שניה.

למבוגרים ודאי יש כח לברך… בעז"ה תזכי בקרוב ממש לבעל תלמיד חכמים ירא שמים ובעל מידות טובות המבורך בכל מילי דמיטב!